Välja rätt ram

Upptäck våra moderna tavelramar

Våra motiv och posters må vara vackra i sig, men nog gör de sig bäst inramade! Hos Piipers hittar du en noggrant utvald tavelram av högsta kvalitet för att du ska kunna få ditt motiv inramad och klar.

Vi erbjuder en smal, enkel och stilren träram i svart färg. Ett Fine Art Print av högsta kvalitet förtjänar en ram av lika så - hög kvalitet. Så ge ditt favoritmotiv en inramning som den förtjänar.

Utöver denna så har vi även ett begränsat utbud av unika och historiska guldramar. Vi försöker kontinuerligt införskaffa historiska ramar som är tidsenliga med originalen för våra motiv. Vi restaurerar och klär om ramarna med våra motiv tryckta på Canvas. Varje guldram är unik och specialanpassad för att passa i den unika ramen, de kan därför inte reproduceras vilket för tavlorna helt unika. Besök oss på våra Pop-ups, som du kan se på våra sociala medier eller här på vår hemsida, eller kontakta oss via mail för att se vårt utbud av unika och historiska guldramar. 

En matchande ram till ditt favoritmotiv är en oslagbar inredningsdetalj som kan höja känslan i hela hemmet, oavsett om det är en tavla eller poster menat för badrummet, sovrummet, hallen, köket eller vardagsrummet! Hos oss på Piipers hittar du gamla klassiska verk som har fått sig ett nytt liv i såväl horisontellt/liggandes som vertikalt/stående format, ljusa och mörka toner som kan lyfta och skapa fina kontraster i alla rum. Vi har två kollektioner att välja mellan, från Fine Art Prints till Signature Canvas, varav den sistnämnda enbart tillverkas i 99 st exemplar. 

Vi har fyra standardstorlekar för alla motiv, du kan välja mellan 30x40, 50x70 och 70x100 för att du ska kunna hitta en storlek som passar in på alla dina väggar. Själva föredrar vi storleken 70x100 cm för att tydligt se detaljrikedomen i de moderniseringar som finns i motivet.