Giving new life to old art.

Där två århundraden möts.

_____________________________

Vi på Piipers brinner för att skapa exklusiva och unika verk till högsta kvalitet. I en värld fylld av vacker konst från förr vill vi hitta ett sätt att återuppleva och ge nytt liv till historiens klassiker och storslagna verk. Genom en blandning av digitala verktyg och handmålade justeringar försöker vi sömlöst förena två århundraden i ett, för att skapa motiv som väcker intresse och skapar konversationer.

Vi var trötta på att beställa posters och tavlor till vårt hem, som vi allt för ofta även stötte på hängandes på väggarna i publika utrymmen, hemma hos familj eller vänner. Motiv som vi inte riktigt älskade och vi snabbt tröttnade på och ville byta ut. Därför skapar vi nu våra egna verk, för en tidlös upplevelse med detaljer för att skapa en ny upplevelse av motivet var gång du tittar på tavlan.

Vi går successivt igenom historiens alla stordåd till konstverk, analyserar, diskuterar och skapar nytt liv i verken för att ständigt fylla på och komma ut med nya motiv. Har du ett speciellt verk i åtanke som vi ännu inte har hunnit beröra? Vi är alltid tacksamma för förslag och specialförfrågningar av verk och retuschering för att skapa det verk som just du vill ha.