Signature Canvas eller Fine Art Print

Våra motiv kan köpas i två olika varianter - Signature Canvas och Fine Art Prints. I grund samma motiv, men i olika format - för olika upplevelser. 

Signature Canvas
Våra Signature Canvas är framtagna för att ge en mer exklusiv upplevelse av våra verk. Motiven trycks på ett 320g matt canvastyg med en lätt struktur för en så nära historisk upplevelse som möjligt. Alla Signature Canvas säljs i en begränsad upplaga om 99 st exemplar och ett äkthetsbevis medföljer för varje motiv och storlek. När Canvas-motivet tagit slut kommer de aldrig tillbaka.
Våra Signature Canvas levereras uppspända på kilram och redo att hängas på väggen.

Fine Art Prints 
Våra Fine Art Prints trycks på papper av museékvalitet med lätt struktur och matt färgåtergivning. Papperet har en ytvikt på 210g och en känsla av kvalité, för att ge alla motiven och formaten den bästa upplevelsen möjligt. Våra Fine Art Prints levereras ihoprullade i stöttåliga rör, för dig att montera i valfri ram och utförande. 

Ramar
Våra Fine Art Prints levereras utan ramar, om så inte har lagts till som tillval vid beställning. Det finns ett stort utbud av ramar på marknaden i olika format och utseenden, sök på 'ramar' samt ditt motivs storlek på Google så hittar du en uppsjö av ramar att välja mellan. 
Eller så kan du stödja din lokala ramverkstad, och hitta likvärdiga exklusiva och vackra ramar som efterliknar en mer tidsenlig känsla till motiven. Sök efter 'ramverkstad' på Google och hitta din närmsta ramtillverkare.