The Swing blir Garbage Swing

Vi vill tillföra något nytt bland posters och konst, så vi startade Piipers Design! Här låter vi två århundraden mötas för att skapa något nytt och unikt, men samtidigt lyfta fantastiska verk från förr. Ett av våra verk är Garbage Swing som är vår tolkning på The Swing, baserad på Honoré Fragonard’s målning från 1767-1768.

Den krävs ibland lite tid för att se alla detaljer, för de döljer sig i det gömda..! Här har vi ersatt en blomstrande grönska med vad som idag tyvärr tar över allt mer. Om vi inte tar vara på och tänker till riskerar just all grönska och natur att överläggas – av sopor. I det dolda kan skymtas en soptipp som i bakgrunden, varpå detaljer i förgrunden även där kan skymtas sopor och skräp.. Här nedan kan du se före/efter av vår version Garbage Swing.

Fler produkter inom Limited Edition Collection

TAVLOR & POSTERS ONLINE HOS PIIPERS

Hos Piipers hittar du unika och exklusiva tavlor och posters där vi blandar historiska verk med en modern twist! Snygga tavlor och posters som kombinerar det bästa från förr med moderna inslag från nu – numrerade och signerade i en begränsad upplaga. Vi vet vilken känsla tavlor bidrar med till ett hem. Är du som vi trött på massproducerade tavlor och posters och letar efter något mer unikt för att skapa en egen unik stil och känsla i hemmet? Vi skapar exklusiva tavlor och motiv för en tidlös upplevelse med historisk härkomst i grund och botten i varje motiv.

Vi har som målsättning att komma med ett nytt motiv i månaden, men för att verkligen skapa det Du vill ha gör vi tävlingar på våra sociala medier i jakten på nya konstverk att modernisera. Följ oss på Instagram och Facebook och delta i tävlingar för att få chansen att få ett motiv som du får vara med och designa, namnge och få din poster! Vi erbjuder även ett sortiment av snygga ramar av hög kvalitet och olika sorter för att du ska kunna skapa en komplett look som Du gillar.