Giving new life to old art.

_____________________________

Piipers brinner för att skapa exklusiva och unika verk till högsta kvalitet. I en värld fylld av vacker konst från förr vill vi hitta ett sätt att återuppleva och ge nytt liv till historiens klassiker och storslagna verk. Genom en blandning av digitala verktyg och handmålade justeringar försöker vi sömlöst förena två århundraden i ett, för att skapa motiv som väcker intresse och skapar konversationer. Alla våra Limited Editions är numrerade och signerade, och trycks bara i en limiterad upplaga om 99 exemplar.

Vi var trötta på att beställa massproducerade posters och tavlor till vårt hem, som vi allt för ofta även stötte på hängandes på väggarna i publika utrymmen, hemma hos familj och vänner. Motiv som vi inte riktigt älskade, som vi snabbt tröttnade på och ville byta ut. Så vi började skapa våra egna verk. Vi skapar verk för en tidlös upplevelse, med detaljer för att skapa en ny syn av motivet var gång du tittar på det, för att skapa diskussion och skratt när detaljerna framträder. För att kunna tillhandahålla exklusiva och unika verk produceras de bara i en upplaga om 99 st, när de har sålt slut kommer inga fler att produceras.

Vi går successivt igenom historiens alla stordåd till konstverk, analyserar, diskuterar och skapar nytt liv i verken för att ständigt fylla på och komma ut med nya motiv. Har du ett speciellt verk i åtanke som vi ännu inte har hunnit beröra? Vi är alltid tacksamma för förslag och specialförfrågningar av verk och retuschering för att skapa det verk som just Du vill ha.