La Liseuse blir Historic Scrolling

Vårt kanske mest populära motiv och poster är vår tolkning av Jean-Honoré Fragonard’s verk La Liseuse, från 1770. Det här är även det första motivet vi gjorde – och som markerar starten för Piipers Design.

Allt började en mörk oktoberkväll, två relativt nyblivna sambos ville inreda sitt hem tillsammans men kunde inte bestämma oss för vad för motiv och poster vi ville ha – och som båda älskade. Så vi skred till verket – och skapade vårt egna motiv!

Med La Liseuse som grund, som vi båda tycker är ett fantastiskt verk och verkligen älskar, adderade vi objekt som var relevanta för oss just där och då och som vi kände gjorde vår poster mer ‘vi’. Vi valde att kalla henne Historic Scrolling. Ett motiv som är lika kärt hos oss nu, och som blivit en favorit hos fler!

Fler produkter inom Limited Edition Collection

TAVLOR & POSTERS ONLINE HOS PIIPERS

Hos Piipers hittar du unika och exklusiva tavlor och posters där vi blandar historiska verk med en modern twist! Snygga tavlor och posters som kombinerar det bästa från förr med moderna inslag från nu – numrerade och signerade i en begränsad upplaga. Vi vet vilken känsla tavlor bidrar med till ett hem. Är du som vi trött på massproducerade tavlor och posters och letar efter något mer unikt för att skapa en egen unik stil och känsla i hemmet? Vi skapar exklusiva tavlor och motiv för en tidlös upplevelse med historisk härkomst i grund och botten i varje motiv.

Följ oss på Instagram och Facebook och delta i tävlingar för att få chansen att vara med och designa ett motiv som du själv får namnge. och självklart få den hemskickad. Vi erbjuder även ett sortiment av snygga ramar av hög kvalitet och olika sorter för att du ska kunna skapa en komplett look som du gillar.