La Liseuse blir Historic Scrolling

Vårt mest populära motiv och poster är vår tolkning av Jean-Honoré Fragonard’s verk La Liseuse, från 1770. Vilket blev det första motiv vi gjorde – och som markerar starten för Piipers Design. Allt började en mörk oktoberkväll, två relativt nyblivna sambos ville inreda sitt hem tillsammans. Vi kunde inte bestämma oss för ett motiv vi båda ville ha – och som båda älskade. Så vi skred till verket och skapade vårt egna motiv, som vi kallar det Historic Scrolling.

La Liseuse som vi båda verkligen älskar, blev en perfekt grund! Vi valde att adderade objekt som var relevanta för oss just där och då. Vi ville skapa ett motiv som vi kände gjorde var mer ‘vi’. Resultatet blev Historic Scrolling. Kanske är det de den ganska skarpa kontrasten mellan då och nu? Eller de härliga nyanserna i motivet som gjort det till en favorit hos oss och många av våra kunder!

Vår tolkning Historic Scrolling tillhör vår kollektion Limited Edition som bara skapas i 99 st exemplar, och är alla signerade och numrerade. Motiven skapas i fyra storlekar så att du hittar en storlek som passar alla väggar. Du hittar våra unika posters i storlekarna A4, A3, 50×70 cm och 70×100 cm. Däremot vi föredrar storleken 70×100 cm för att tydligt kunna se detaljrikedomen i de moderniseringar/justeringar som adderats – och verkligen förstå vad som gör dem just Unika.

En matchande ram till ditt favoritmotiv är en oslagbar inredningsdetalj som kan höja känslan i hela hemmet. Oavsett om det är en tavla eller poster menat för badrummet, sovrummet, hallen, köket eller vardagsrummet! Hos oss på Piipers hittar du gamla klassiska verk som har fått sig ett nytt liv i såväl horisontellt/liggandes som vertikalt/stående format, ljusa och mörka toner som kan lyfta och skapa fina kontraster i alla rum.

Fler produkter inom Limited Edition Collection

TAVLOR & POSTERS ONLINE HOS PIIPERS

Hos Piipers hittar du unika och exklusiva tavlor och posters där vi blandar historiska verk med en modern twist! Snygga tavlor och posters som kombinerar det bästa från förr med moderna inslag från nu – numrerade och signerade i en begränsad upplaga. Vi vet vilken känsla tavlor bidrar med till ett hem. Är du som vi trött på massproducerade tavlor och posters och letar efter något mer unikt för att skapa en egen unik stil och känsla i hemmet? Vi skapar exklusiva tavlor och motiv för en tidlös upplevelse med historisk härkomst i grund och botten i varje motiv.

Följ oss på Instagram och Facebook och delta i tävlingar för att få chansen att vara med och designa ett motiv som du själv får namnge. och självklart få den hemskickad. Vi erbjuder även ett sortiment av snygga ramar av hög kvalitet och olika sorter för att du ska kunna skapa en komplett look som du gillar.