Der Wanderer über dem nebelmeer blir Der Wanderer

Vi vill tillföra något nytt från många av de som finns idag. Så vi startade Piipers Design! Här låter vi två århundraden mötas för att skapa något nytt och unikt, men samtidigt lyfta fantastiska verk från förr.

När vi har hittat ett motiv som vi fastnat för och vill jobba med börjar vår beslutprocess om vad att omforma och förändra. Som grundregel vill vi bevara så mycket av originalet som möjligt, och snarare lyfta än att skända verket. Här ser vi ofta till vår egen vardag och våra liv för inspiration. Ena hälften av våra vardagar är fotografer, varför väskor spelar stor roll. Så en av våra favoriter fick helt enkelt bli en del av denna kreation.

Dembo (2001) analys av originalet hävdade att Wanderer representerar en metafor för den okända framtiden, som kan skymtas i bakgrunden – täckt av dimma.

En då okänd framtid som nu kan skymtas genom två motsatser i bakgrunden – vindkraft och resande via flygplan. En då okänd framtid nu korsad med framtiden som vi lever i idag. Men att vi fortfarande kan blicka framåt mot en okänd framtid.

Der Wanderer var det första av våra Light Collection-motiv som kontrasterar de lite tyngre och mörkare motiven från 17- och 1800-talet.

Fler produkter inom Limited Edition Collection

TAVLOR & POSTERS ONLINE HOS PIIPERS

Hos Piipers hittar du unika och exklusiva tavlor och posters där vi blandar historiska verk med en modern twist! Snygga tavlor och posters som kombinerar det bästa från förr med moderna inslag från nu – numrerade och signerade i en begränsad upplaga. Vi vet vilken känsla tavlor bidrar med till ett hem. Är du som vi trött på massproducerade tavlor och posters och letar efter något mer unikt för att skapa en egen unik stil och känsla i hemmet? Vi skapar exklusiva tavlor och motiv för en tidlös upplevelse med historisk härkomst i grund och botten i varje motiv.

Vi har som målsättning att komma med ett nytt motiv i månaden, men för att verkligen skapa det Du vill ha gör vi tävlingar på våra sociala medier i jakten på nya konstverk att modernisera. Följ oss på Instagram och Facebook och delta i tävlingar för att få chansen att få ett motiv som du får vara med och designa, namnge och få din poster! Vi erbjuder även ett sortiment av snygga ramar av hög kvalitet och olika sorter för att du ska kunna skapa en komplett look som Du gillar.